Genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing

Trots zijn wij op onze nominatie voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland 2022. Deze verkiezing is de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Wij zijn genomineerd in de sector Dienstverlening. Een deskundige jury kiest straks de sectorwinnaars. In het voorjaar wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2022 mag noemen. 

Publicatie Rijnstreek Business

Rijnstreek Business schonk in editie 8 van 2021 aandacht aan onze nominatie. “Wij slagen er als klein bureau prima in om middelgrote opdrachtgevers blij te maken. Daar hebben wij er in de loop van de tijd tientallen van verzameld, waarbij wij met al gauw honderden medewerkers relaties hebben opgebouwd”, zegt Ed Rodewijk in het artikel.

Lees het hele artikel

 

Meer informatie over de verkiezing

De Sterkste Schakel Verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business. De verkiezing is voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen. In 2022 wordt de verkiezing alweer voor de twintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Lees meer over de verkiezing