Een integrale en persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. Dit komt naar voren in de diversiteit in capaciteiten van onze medewerkers. Vanuit verschillende achtergronden werken zij nauw samen om een juiste invulling te geven aan uw vraagstuk.

Ed Rodewijk
Ik geniet van een mooie openbare ruimte en ben zeer enthousiast om hieraan een bijdrage te leveren in mijn werk. Mijn ambitie is om, naast alle functionele aspecten, toch een mooie inrichting te realiseren die mensen opvalt en waar ze van kunnen genieten. Ik heb Ingenieursbureau Rodewijk opgezet om mijn persoonlijke ambitie optimaal te vertalen in de praktijk. Hiermee ben ik in staat het verschil te maken in de kwaliteit van voorbereiding en het uiteindelijke uitvoeringsresultaat.
Beatriz Rodewijk
Buitenruimte is voor mij vooral een vanzelfsprekendheid. Ik vind het belangrijk dat deze functioneel is en er goed uitziet. Mijn persoonlijke ambitie zit vooral in het goed managen en beheren van de zaken op de achtergrond. Dit zijn de administratieve en financiële zaken. Ik vind het leuk om met mijn praktische instelling een bijdrage te leveren aan de ondersteunende taken voor het bureau. Ik beheer de personeelsadministratie en regel alle facilitaire zaken.
Petra Tompos
Het combineren van belevingswaarde in een functioneel ontwerp is een grote uitdaging voor de inrichting van de openbare ruimte. Een zoektocht naar een juist evenwicht tussen natuur, traditie en moderne inrichtingsaspecten blijft in mijn werk als landschapsarchitect van grote betekenis. Groene leefomgevingen vormen het hart van het stedelijk landschap, hier kan de mens zich in vermaken en meer in contact te komen met de natuur.
Donovan den Dekker
Mijn beeld is dat de buitenruimte zowel een kunstzinnig als een praktische invulling kan hebben. Zo is er voor iedereen iets te vinden. Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in constructies, verbindingen en materialen. Hoe zit dat? Hoe werkt dat? Die interesse komt goed van pas in mijn functie als projectvoorbereider. Bij Ingenieursbureau Rodewijk komen alle facetten aan bod. Van het opstellen van een schetsontwerp tot de afronding van een gerealiseerd project. Mooi aan dit proces is dat je
Dave Clasener
Buitenruimte is voor mij geslaagd als deze overzichtelijk is, te begrijpen is en opgaat in de omgeving. Hiervoor werkte ik in de groensector. De daar opgedane kennis komt nu goed van pas in mijn werk. Ik vind het interessant om te kijken hoe vormen, aspecten en materialen goed bij elkaar kunnen passen. En oplossingen te bedenken voor knelpunten. Dat geeft een voldaan gevoel! Ook vind ik het mooi om samen met verschillende partijen aan een project te werken waar veel mensen profijt van hebben!
Mariska Swen
Als project ondersteuner heb ik een breed en divers takenpakket. Met mijn ondersteuning zorg ik ervoor dat mijn collega's optimaal kunnen werken. Niet alleen gericht op de inhoud van het project, maar vooral ook om de achterliggende werkzaamheden te coördineren en implementeren. Zo ben ik de ene dag bezig een tekening in PDF te maken voor een project. De andere dag kijk ik of de projecten op schema lopen.