Langs de Marshalllaan worden nieuwe parkeervakken gerealiseerd.

Woonrijp maken Marshalllaan en Spaaklaan

Wij hebben opdracht gekregen van de gemeente Woerden voor de besteksvoorbereiding van het woonrijp maken van delen van de Marshalllaan en de Spaaklaan in het Villapark in Woerden. Hiervoor hebben wij werktekeningen en een bestek opgesteld. De meeste kavels aan de twee straten zijn inmiddels bewoond dus was het voor de gemeente het tijd om de straat zijn definitieve vorm te geven. Er worden onder andere parkeervoorzieningen, voetpaden en groenvoorziening aangelegd. De werkzaamheden starten in het najaar van 2017 en worden nog voor het einde van het jaar afgerond.

Omdat voor het gehele villapark al een totaalontwerp was gemaakt en de materiaalkeuzes ook al vast stonden moesten wij nu nog zorgen dat een aannemer dit kon realiseren. Voor ons zat de uitdaging er vooral in om te zorgen dat de straten goed op het omliggende gebied aansluiten. Dit was op sommige plekken een uitdaging, omdat de aansluitende tuinen verschillende hoogtes hadden en die ook al voor een deel aangepast waren op de hoogte van de bouwweg.

Om de bomen in de Spaaklaan een goede groeiplaats te kunnen geven hebben we een ondergrondse groeiplaatsverbetering moeten maken.

Schrijf je in voor updates

Stuur ons een bericht