Groenrenovaties in Woerden

Voor de gemeente Woerden zijn we gedurende de tweede helft van 2017 bezig met verschillende groenrenovaties. Wij zorgen voor de gemeente dat er circa 275 bomen worden geplant en een groot aantal plantsoenen wordt gerenoveerd.  Hiervoor maken wij de beplantingsplannen en uitvoeringstekeningen en zorgen wij  gedeeltelijk voor de aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding. De projecten worden in het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018 uitgevoerd.

Om de groenstructuur in de gemeente Woerden vitaal te behouden moeten er nieuwe bomen aangeplant worden en slechte bomen verwijderd worden. De gemeente heeft zelf een lijst opgesteld met bomen die niet vitaal meer waren. De inwoners van de gemeente Woerden konden gedurende anderhalve maand reageren op deze lijst. Ze konden op de gekozen nieuwe soort en locatie reageren en ze konden nieuwe locaties toevoegen. Wij hebben uiteindelijk al deze locaties in ruim 80 tekeningen verwerkt. Deze tekeningen worden in 3 fases aanbesteed en de aannemer is nu bezig met de uitvoering van de eerste fase.

Voor de overige groenrenovaties maken wij het ontwerp en het beplantingsplan. Op circa 20 locaties wordt zo het groen vernieuwd.

Schrijf je in voor updates

Stuur ons een bericht