Langs de Klaasje Zevensterstraat kwamen veel nieuwe gebouwen. Voor een goede toegankelijkheid was een herinrichting van de straten nodig.

Door de bouwwerkzaamheden waren er meerdere stukken uit de weg gehaald en opgevuld met een andere soort bestrating. Dit moest netjes worden.

De straat heeft een nieuw en strak uiterlijk gekregen door de herinrichting.

Langs de Klaasje Zevensterstraat in Amstelveen kwamen veel nieuwe gebouwen. Door de bouwwerkzaamheden werden meerdere stukken uit de bestaande weg gehaald en opgevuld met een andere soort bestrating. Dit moest weer netjes worden. En voor een goede toegankelijkheid naar de nieuwe gebouwen was een herinrichting van de straten nodig. Wij hielpen de gemeente Amstelveen hiermee. 

Onze rol

Wij hebben van de gemeente Amstelveen een ontwerp ontvangen en hebben deze uitgewerkt tot bestekstekeningen. Aansluitend op de tekeningen hebben wij de ramingen gemaakt.

De straat is weer netjes

Inmiddels zijn de werkzaamheden aan de Klaasje Zevensterstraat afgerond. De straat heeft een nieuw, strak uiterlijk, gekregen door de nieuwe inrichting. Dit ziet er goed uit in combinatie met de nieuwbouw.