Roderik ter Linde

Tijdens mijn leven heb ik ervaren dat ik het belangrijk vind dat we als samenleving in een mooie en functionele openbare ruimte kunnen leven, waarbij iedereen zich goed kan voelen.
Ook vind ik het belangrijk dat we als maatschappij bewust en duurzaam met onze leefomgeving omgaan. Waarbij we het gebruik van duurzame producten kunnen stimuleren en een zo’n groen mogelijke omgeving kunnen realiseren.

Vanuit mijn opleiding Tuin en landschapsarchitectuur heb ik mijn interesse gevormd in het vormgeven van de openbare ruimte en het inrichten van een groene leefomgeving. Dit is voor mij een meerwaarde in mijn werk bij ingenieursbureau Rodewijk. Ik vind het dan ook een kunst en uitdaging om hier iedere dag heel bewust mee bezig te kunnen zijn tijdens het ontwerpen en uitwerken van projecten voor de openbare ruimte.