Ervaren civieltechnische werk(onder)nemer gezocht!

Projectvoorbereider/ projectleider

Kent de boven- en ondergrondse openbare ruimte voor jou geen geheimen? Word jij enthousiast van het tot in detail uitwerken van projecten? En vind jij het leuk om binnen ons bureau civieltechnische projecten te leiden? Solliciteer dan nu naar deze afwisselende functie!

Werken bij Ingenieursbureau Rodewijk
Als klein en dynamisch bedrijf willen wij een succesvolle buitenruimte realiseren voor onze opdrachtgevers, gebruikers en beheerders. Wij richten ons daarbij op het gehele proces; van het ontwerp tot en met de uitvoering. Onze specialiteit is het oppakken van inrichtingsvraagstukken, waarbij de balans tussen civiele en groene aspecten centraal staat.
Onze contacten met opdrachtgevers kennen korte communicatielijnen. Hierdoor staan wij garant voor flexibiliteit, kwaliteit en dienstverlening op maat. Met veel enthousiasme, inzet en kennis doen wij er alles aan om een project tot een succes te maken.

Wat zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden?
Als projectvoorbereider/ projectleider werk je zelfstandig en in teamverband aan de technische uitwerking van projecten. Daarbij kun je denken aan:
• Het maken van civieltechnische ontwerpen, bestektekeningen, RAW-bestekken en begrotingen.
• Afstemmen met diverse opdrachtgevers over het ontwerp en de uitvoering van projecten.
• Je werkt de projecten van A t/m Z uit. Je hebt enerzijds een adviserende en aansturende rol voor de technische projecten. Daarnaast voer je deze uit.

De projecten waar je aan werkt, zijn gericht op uiteenlopende soorten openbare ruimte, zoals: de reconstructie van pleinen, woonstraten, parken en de aanleg en het onderhoud van speelplaatsen.

Wij zoeken:
• Je hebt een visie op de integrale en duurzame inrichting van openbare ruimte.
• Je bent enthousiast en gedreven om projecten tot een succes te maken.
• Bovenal heb je goede contactuele eigenschappen.

Daarnaast heb je:
• Ervaring met de civieltechnische uitwerking van projecten in de buitenruimte.
• Een relevante opleiding, zoals: HBO Civiele Techniek, Larenstein Tuin- en landschapsinrichting of Has Tuin- en landschapsmanagement.
• Kennis en ervaring met AutoCAD en de RAW-systematiek.

Wat bieden wij?
In deze fulltime functie (40 uur) heb je recht op een uitstekend basissalaris (afhankelijk van jouw werkervaring). Je hebt ook zicht op een vaste aanstelling. Daarnaast bieden we je scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kom je te werken in een gezellig team.

Solliciteren of meer weten?
Stuur je sollicitatiebrief met CV en/of portfolio naar rodewijk@projectvoorbereiding.nl, t.a.v. Ed Rodewijk. Heb je nog vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Ed Rodewijk, telefoonnummer 06 – 215 27 222.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.